Fijne jaarafsluiting met steunpunten mantelzorg uit de provincie Groningen

15 december 2023

Wat kunnen we doen om de belangen van mantelzorgers in de provincie Groningen (nog) beter te behartigen? Dat was de centrale vraag tijdens de eindejaarsbijeenkomst op 14 december met de steunpunten mantelzorg uit de provincie Groningen. Een fijne, constructieve bijeenkomst waarin tips en ideeën voor mantelzorgondersteuning en voor belangenbehartiging over tafel gingen. Eerst over de vergadertafel en daarna over de lunchtafel. Ook daar raakten we niet uitgepraat. 😊

We begonnen de bijeenkomst met een terugkoppeling van de gesprekken die we het afgelopen jaar met de meeste steunpunten hebben gehad. Gevolgd door een terugkoppeling van de wenskaarten die deelnemers aan de mantelzorgconferentie eind maart 2023 invulden. Na een korte toelichting op de huidige activiteiten van Platform Hattinga Verschure, spraken we vervolgens over waar het platform zich komend jaar concreet op moet gaan richten.  Op basis van de wensen en ideeën, besluiten we begin volgend jaar waar we in 2024 prioriteit aan geven.

Samenkomen, ervaringen uitwisselen, elkaar versterken, samenwerken ….. We kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar ons steentje bij te dragen aan goede mantelzorgondersteuning in de provincie Groningen. Dus op naar 2024 én naar de volgende lunchbijeenkomst!

Powerpoint Eindejaarslunch steunpunten 2023 def

Facebook
Twitter
LinkedIn