De Opstap opnieuw van start!

14 februari 2024

Logeer- en respijthuis De Opstap gaat in 2024 opnieuw van start. In maart 2023 sloot het de deuren, maar het bestuur van de Stichting Waardig Wonen besloot onlangs om het logeerhuis in 2024 voort te zetten.

Voor wie?

Het logeerhuis is bedoeld voor mensen die:

  • tijdelijk geen beroep kunnen doen op een mantelzorger, zoals een partner of familielid omdat die een adempauze nodig heeft of er even tussen uit wil;
  • na bijvoorbeeld een opname in het ziekenhuis graag naar huis willen maar hierbij nog niet voldoende terug kunnen vallen op hun partner, familie, buren of vrienden of om een andere reden nog niet naar huis kunnen.

Tijdpad

In januari en februari 2024 worden onder meer een coördinator aangesteld en vrijwilligers geworven. Daarna wordt bekend gemaakt wanneer de gasten zich kunnen aanmelden of verwijzers dat kunnen gaan doen. Ook wordt de website actueel gemaakt.

Vrijwilligers gevraagd!

Heb je interesse in zinvol en zorgzaam vrijwilligerswerk in een leuk team? En samen ervoor te zorgen dat gasten zicht thuis voelen? Lees dan de informatie voor vrijwilligers op de website van De Opstap.

Facebook
Twitter
LinkedIn