Proeverij 'Digitale en technische hulpmiddelen voor mantelzorgers'

Proeverij 'Digitale en technische hulpmiddelen voor mantelzorgers'
05-12-2022 11:00 -12:30
Deelname is gratis

Digitale hulpmiddelen en slimme technologie kunnen jou als mantelzorger helpen bij de zorg voor je naaste. Hierdoor kan het zijn dat hij of zij langer thuis kan blijven wonen. Op maandag 5 december organiseren we samen met Humanitas een proeverij van digitale en technische hulpmiddelen. Voor iedereen, of je nu digitaal vaardig bent of niet.

MantelzorgNL: Webinair 'De meerwaarde van ervaringsdeskundige mantelzorgers'

06-12-2022 12:00 -13:00
€ 25, gratis voor aangesloten organisaties

Ervaringsdeskundige mantelzorgers vertellen hun verhaal aan mantelzorgers, beleidsmakers en professionals. Deze bijeenkomst is bedoeld voor consulenten mantelzorg, beleidsmakers en andere professionals die bijeenkomsten, workshops of voorlichtingen voor en over mantelzorgers organiseren.

Webinar mantelzorg en zorgverzekering

Webinar mantelzorg en zorgverzekering
14-12-2022 20:00 -21:00
Gratis voor leden MantelzorgNL, lidmaatschap kost € 23 euro

Het overstapseizoen staat weer voor de deur! Houd jij de verzekering die je in 2022 ook had of overweeg je van verzekering te veranderen?

Als mantelzorger wil je vergoedingen voor mantelzorgers misschien meenemen in je keuze voor een aanvullende verzekering. Waar moet je op letten? Dat komt aan bod tijdens het webinar over mantelzorg en zorgverzekering in 2023 van MantelzorgNL op woensdag 14 december. Deelname is gratis voor leden, lid worden kost €23,-.

 

 

 

Conferentie 'Mantelzorg doe je niet alleen'

Conferentie 'Mantelzorg doe je niet alleen'
30-03-2023 13:30 -17:00
Deelname is gratis

Samen werken aan geluk voor mantelzorgers! 

Mantelzorgers zijn goud waard. Ze zorgen voor hun naaste, familie of buur en vinden dat heel gewoon. Maar er wordt steeds meer van mantelzorgers gevraagd. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mantelzorgers op een prettige manier zorg kunnen blijven geven? Praat mee tijdens de conferentie 'Mantelzorg doe je niet alleen' op 30 maart in Groningen!

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.