Meldactie 'Tweede coronagolf': wat zijn de gevolgen van de tweede golf voor uw zorg en leven?

Het aantal coronabesmettingen lijkt minder te worden, maar de druk op de (ziekenhuis)zorg blijft ook in deze ‘tweede golf’ groot. Daarom hebben we nog steeds te maken met een gedeeltelijke 'lockdown'. Zorgbelang Groningen, zaVie en Platform Hattinga Verschure horen graag welke gevolgen dit alles heeft voor uw zorg en leven.

Wat zijn uw ervaringen?

Maakt u zich zorgen over ‘de tweede golf’ en ervaart u deze als beklemmend? Hebt u te maken met het afzeggen van afspraken, het uitstellen van behandelingen of een langere wachttijd? Gaat uw consult via beeldbellen en hoe bevalt dat? Hoe zit het met bezoekersregelingen in verpleeghuizen en met dagbesteding, worden deze weer beperkt? Hebt u weer (of nog) meer mantelzorgtaken? En hoe ervaart u dit alles?

Vertel uw verhaal!

U kunt deze en andere signalen, maar ook vragen, zorgen en goede initiatieven delen:

Wat doen we met uw verhaal?

We bundelen alle ervaringen en geven deze via de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd door aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast delen we ze met zorgaanbieders, provincie, gemeenten en zorgverzekeraar. Om ervan te leren én te inspireren. Uw verhaal is dus belangrijk, doet u (weer) mee?

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 03 december 2022

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://sphv.nl/