Gezocht: mantelzorgers in de gemeente Groningen om mee te denken over mantelzorgwaardering

De Mantelzorgkaart is voor mantelzorgers die in de gemeente Groningen wonen en mantelzorg verlenen. De Mantelzorgkaart bestaat uit coupons voor acties of activiteiten waarmee je jezelf kunt verwennen en/of ontspannen. Denk aan een gratis bos bloemen, iets lekkers van de bakker en een heerlijke lunch voor twee personen. Vorig jaar hebben mantelzorgers voor het eerst kennisgemaakt met de mantelzorgkaart. Voor de editie van 2022 wordt gezocht naar enthousiaste vrijwilligers die samen met andere vrijwilligers willen nadenken over de invulling ervan. Door de uitbreiding van de gemeente Groningen wordt met name gezocht naar versterking vanuit de voormalige gemeenten Haren en Ten Boer. 

De werkgroep die zich hiermee bezighoudt, bestaat nu uit twee vrijwilligers, een projectcoördinator van Humanitas en de beleidsmedewerker van de gemeente Groningen. De tijdsinvestering is dit jaar gemiddeld zo’n 2 tot 4 uur per maand. Op de agenda staan de vorm van de kaart, b.v. digitaal of zoals de kaart nu is, maar ook welke activiteiten en/of cadeautjes worden aangeboden, b.v. een rondvaart of een keertje naar het museum. 

Heb je belangstelling om mee te denken over mantelzorgwaardering en de Mantelzorgkaart? Neem dan contact op met Lucien Katerberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 03 december 2022

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://sphv.nl/