Workshop 'Mantelzorgwoningen en prémantelzorgwoningen'

Wil je als mantelzorger dichter bij degene wonen voor wie je zorgt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in de tuin. Maar wat is een mantelzorgwoning precies en welke regels gelden daarvoor? Deze en andere vragen staan centraal tijdens deze workshop. 

Mocht je overwegen om een mantelzorgwoning te realiseren dan is er een aantal formele regels waar jij je aan moet houden. Dat kan gaan om juridische zaken maar ook om fiscale en financiële aspecten. Het is verstandig om je hierover goed te laten informeren. In deze bijeenkomst bespreken we hoe je een mantelzorgwoning kunt realiseren en welke spelregels gelden zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Ook zullen we ter inspiratie een aantal voorbeelden laten zien van mantelzorgwoningen.

Deelname is gratis, wel graag van tevoren aanmelden bij Rosalie Visser, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenement Eigenschappen

Startdatum 28-10-2022 14:00
Einddatum 28-10-2022 16:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Deelname is gratis
Locatie Multifunctioneel Centrum De Mellenhorst

U bent niet bevoegd reacties te geven

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.