MantelzorgNL: Webinar 'Seksualiteit en intimiteit'

Wanneer je partner ziek is, dan kan dat gevolgen hebben voor jullie seksualiteit en intimiteit. Er kunnen problemen ontstaan door de ziekte zelf en door de behandelingen die iemand ondergaat. De balans in geven en nemen verandert. De onderlinge relatie verandert doordat jouw rol verandert. Ben je nog wel echt de partner of ben je vooral de zorgverlener van je partner geworden?

De deskundigen van MantelzorgNL informeren je over lichamelijke  en psychische gevolgen van ziekte die van invloed kunnen zijn op seksualiteit en intimiteit. En over welke stappen je zelf kunt zetten. Hoe vind je een nieuw evenwicht in de rollen binnen de relatie?

Voor wie?

Het webinar is speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden, die zorgen voor hun partner. Je mag alleen, maar ook samen met je partner komen. Wil je meer weten over veranderende rollen, seksualiteit en intimiteit, meld je dan aan.

Kosten

Deelname is gratis voor leden van MantelzorgNL. Lid worden kan voor € 23 euro, dan profiteer je ook van andere voordelen van het lidmaatschap. Meer informatie

Onderzoek

Het webinar komt voort uit een onderzoek van MantelzorgNL en Stichting Sick and Sex naar hoe relaties veranderen door het ontstaan van een mantelzorgsituatie.  De uitkomsten van het onderzoek lees je hier.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 28-09-2022 20:00
Einddatum 28-09-2022 21:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Gratis voor leden (lidmaatschap kost € 23)

Opmerkingen

U bent niet bevoegd reacties te geven

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.