Humanitas Groningen: Feestavond 'Dag van de Mantelzorg' voor mantelzorgers in de gemeente Groningen

Mantelzorgers in de gemeente Groningen worden van harte uitgenodigd voor een gezellige avond op donderdag 8 september in Hanze Plaza Groningen. Half juli ontvangen alle mantelzorgers die bij het Steunpunt Mantelzorg staan ingeschreven de uitnodiging. Het wordt een muzikale avond met gelegenheid tot dansen of om rustig met elkaar te praten.

Elk jaar in november is er de landelijke Dag van de Mantelzorg. Bedoeld als blijk van waardering en erkenning voor mantelzorgers. Ook in de gemeente Groningen is er jaarlijks aandacht voor deze dag. Dit jaar wordt al gestart in september, met deze feestelijke avond. Dit omdat de grotere locaties in november niet beschikbaar zijn.

Zorg je ook langdurig voor een ander en ben je nog niet bekend bij het Steunpunt?

Kijk dan op de website van Humanitas/het Steunpunt om je in te schrijven als mantelzorger. Je ontvangt dan de uitnodiging voor het feest én de Mantelzorgkaart met leuke coupons.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-09-2022
Einddatum 08-09-2022
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Gratis
Locatie Hanze Plaza

U bent niet bevoegd reacties te geven

 


Zelf een bijeenkomst toevoegen?

 

Dat kan. Organiseer je zelf een bijeenkomst die interessant is voor mantelzorgers in de provincie Groningen? Of heb je gehoord van een bijeenkomst dat mogelijk interessant is. Neem even contact met ons op. Je kunt de bevoegdheid krijgen om zelf bijeenkomsten te plaatsen.

Neem in dat geval even contact met ons op: klik hier.